GRATIS levering vanaf €30
Winkelwagen 0

Ligging

Je kan ons vinden in het historisch gezellig centrum van Bree.


Parkeren is in Bree bovengronds volledig gratis!
Wil je helemaal zonder zorgen parkeren dan raden wij de ondergrondse parking Augustijner aan. Deze is vlot bereikbaar en geeft direct toegang tot het Vrijthof. Hierdoor ben je zeer snel en gemakkelijk in het centrum, Studio Thien en onze collega handelaars. Bovendien is ook hier het eerste uur gratis!

Momenteel zijn er volop werken bezig rond het centrum. Het eerste deel aan de Grauwe Torenwal is ondertussen klaar en het ziet er fantastisch uit. Belangrijk om te weten is dat het centrum tijdens de werken altijd bereikbaar zal blijven. Afhankelijk waar de werken bezig zijn kunnen er plaatselijk wat ongemakken zijn maar gratis parkeren blijft mogelijk. Laat je dus zeker niet afschrikken door de werken, maar kom ons vernieuwd centrum zelf ontdekken. De laatste info kan je steeds raadplegen op http://parkeren.bree.be

Liever langer gratis parkeren? Kies dan één van de 10 gratis lang parkeerplaatsen, allemaal op wandafstand van het centrum. Bekijk het plannetje van Stad Bree, hier op onze site:

Parkeren in Bree - Studio Thien