GRATIS levering vanaf €30
Winkelwagen 0

Events

Een overzicht van opkomende evenementen waarbij Studio Thien deel van zal uitmaken, verzameld voor u op één pagina.

KOMENDE EVENEMENTEN:

   • Op zaterdag 18 en zondag 19 maart kan je Studio Thien weer vinden op de Shopfabriek in Zolder, ondertussen een zeer gesmaakt shopping event op een fantastische locatie. Van harte welkom!

AFGELOPEN EVENEMENTEN: 

   • Van 16 tot en met 20 november 2016 doet Studio Thien mee aan de Libelle Winterfair in de Nekkerhal in Mechelen. Meer info volgt nog maar: save the date!

   • Shopfabriek en Studio Thien, een goede combinatie!
    Noteer alvast zaterdag 12 en zondag 13 november 2016 met stip in jullie agenda en mis zo zeker het gezelligste shopping evenement niet.

   • In Bree maken we er niet één dag van de klant van, maar een heel weekend! Tijdens het weekend van 24 en 25 september worden jullie, onze klanten, extra in de watten gelegd. Een leuke attentie voor iedereen. Op zondag zijn we open van 14u00 tot 17u00.

  • Het weekend van 25 en 26 juni is het centrum van Bree weer op en top gezellig voor de jaarlijkse Breederie. Alle winkels open en tal van leuke randanimaties. Samen garant voor een spetterend weekend.

  • Noteer alvast 16 + 17 april 2016 in je agenda want Studio Thien staat weer op Shopfabriek met de meest verrassende, unieke en originele geschenken. Deze keer 2 dagen! Allemaal welkom.

  • Het weer is nog niet helemaal in lente stemming. Wij, en onze collega winkels in Bree centrum, zijn dit komend weekend alvast wel. Op zaterdag 12 en zondag 13 maart zijn het lentekoopdagen en kan je zelf een kijkje komen nemen naar onze frisse lading nieuwe geschenken.

  • vanaf dinsdag 01 december start in Bree de gekende jaarlijkse eindejaarsactie en daar doet Studio Thien natuurlijk graag aan mee. Dit jaar een totale prijzenpot van €15.000!
   Bovendien kan je vanaf 12 december komen schaatsen op het Vrijthof en zijn de winkels in de maand december op verschillende zondagen geopend.
   Eindejaarsshoppen, dat doe je in historisch winters gezellig Bree!